Voor Harbourtown Real Estate is Highway ICT is een belangrijke partner. Het bedrijf is gevestigd op Bonaire en eigenaar Jarno Hogeweg staat altijd voor ons klaar op ICT gebied. Hij heeft de website ontwikkeld en daarnaast is hij onze steun en toeverlaat met alle ICT vraagstukken.

Jarno Hogeweg

Highway ICT

Op het gebied van media marketing is de kennis van Marijke Wilhelmus van heel groot belang voor ons bedrijf. Zij is een expert op het gebied van SEO en adviseert ons geweldig met haar jarenlange ervaring met website ontwikkeling.

Marijke Wilhelmus

Blue Oceans Webdesign

Als Harbourtown werken we heel graag samen met notariskantoor Arends. Ze zijn professioneel, betrouwbaar en prettig om mee samen te werken. Notariskantoor Arends is gevestigd tegenover Telbo in het centrum van Kralendijk. 

Mr. Kenneth F. Arends & Partners

Notariskantoor Arends & Partners

Bonaire Notaris Rispens is een professioneel kantoor waar we graag samen mee werken. Notaris Robin Rispens heeft het kantoor in 2022 over genomen van Aniek Schouten. Notariskantoor Bonaire is gevestigd tegenover het kantoor van WEB Bonaire.

Robin A. Rispens

Bonaire Notaris Rispens

Begin 2021 hebben Wessel en Laura ons gigantisch geholpen met de nieuwe huisstijl van ons makelaarskantoor. Zij zijn de grondlegger van ons mooie logo, de swirl, en de zakelijke en frisse huisstijl. Ze voelen heel goed aan wat wij als klant voor ogen hadden en wisten dat op een fantastische manier te vertalen in een prachtige huisstijl. 

Wessel van den Berge & Laura Verbaten

Deviate Design

WEB Bonaire

Flamingo TV

Telbo

Bij de volgende heerlijke  restaurants op Bonaire kunt u bierviltjes tegen komen met het logo van Harbourtown Real Estate op de achterkant.

Wij kunnen u al deze restaurants van harte aanbevelen !

Soms vragen mensen mij welke binnenhuisarchitect ik ze kan aanbevelen. Dan verwijs ik graag door naar Janine en Leo van Huis van Middenmeer, ze hebben op het eiland hele mooie woningen ge(re) styled. Ze werken op Bonaire samen met kunstenares en binnenhuisarchitect Paulien Knip-de Boer.

Janine en Leo

Huis van Middenmeer

Als je op Bonaire komt en een auto wilt huren, wil je graag een betrouwbare auto en een goede service. Als Harbourtown Real Estate kunnen wij de volgende bedrijven erg aanbevelen!

Fairmiles Car Rental

Caribe Car Rental

Kaya L.D. Gerharts 20, Kralendijk
Bonaire - Caribisch Nederland

Tel (Bonaire): +599 717 5539
Tel (Nederland): +31 (0) 85 888 0508

info@harbourtownbonaire.com

Kantooruren: 8:30AM - 5:30PM
Gesloten op: Zaterdag en Zondag

Neem contact op