Neem contact op

Contactgegevens

Kaya L.D. Gerharts 20, Kralendijk
Bonaire – Caribisch Nederland

Tel (Bonaire): +599 717 5539
Tel (Nederland): +31 (0)85 888 0508

Kantooruren: 8:30 – 17:30
Gesloten op: zaterdag en zondag

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Subscribe to our newsletter

* indicates required

Onze Google Reviews

Excellent
Based on 63 reviews
Ann Huyskens
Ann Huyskens
2024-06-06
Wij hebben een kavel met bijgebouw verkocht via Jolanda van Harbourtown en kunnen alleen maar tevreden zijn met de gang van zaken. De verkoop was al rond na 3 maanden. Er werden op professionele manier foto's gemaakt en een mooie advertentie werd online geplaatst, allemaal in onderling overleg. Jolanda wist met kennis van zaken alle vragen van geïnteresseerden te beantwoorden. Op Bonaire een zeer correcte makelaar die wij ten zeerste kunnen aanbevelen. Ann & Jim.
Koert Peter Beekmans
Koert Peter Beekmans
2024-03-19
In onze zoektocht naar een woning op Bonaire zijn wij in contact gekomen met Harbourtown Real Estate, een makelaarskantoor gevestigd aan de rand van het gezellige centrum van Kralendijk. Het contact verliep vanaf het begin buitengewoon prettig en professioneel. Wij werden in onze zoektocht begeleid door Jolanda (eigenaar) en Marlou. Zij luisterden goed naar onze wensen en adviseerden ons hoe de diverse aangeboden woningen hierop aansloten. Omdat wij op dat moment niet naar Bonaire konden komen verliepen de verschillende bezichtigingen via video verbindingen. Ook was er veelvuldig telefonisch en e-mail contact. De serviceverlening was uitstekend en afspraken werden goed en adequaat nagekomen. Ook na de aankoop richting de notariële levering werden we prima, en vooral ook, pro actief begeleid. Wij hebben dankzij het team van Harbourtown een mooie en voor ons geschikte woning gevonden. Het contact met Jolanda en Marlou is vanaf het eerste moment tot ver na de levering bijzonder aangenaam geweest. Wij kunnen Jolanda en haar team van harte aanbevelen als u op zoek bent naar een leuke woning op dushi Bonaire.
Frank Kleinguenther
Frank Kleinguenther
2023-12-11
Excellente Betreuung
Erwin Snijders
Erwin Snijders
2023-10-21
HarbourTown Bonaire heeft zich bewezen als een betrouwbare en eerlijke partner. Hoewel het huis dat we aanvankelijk hadden gehuurd niet voldeed aan onze verwachtingen, verdienen ze lof voor hun inspanningen om een passende oplossing te vinden, zelfs als dat niet helemaal lukte. Uiteindelijk hebben ze ons geld keurig en tijdig teruggestort. We waarderen hun flexibiliteit en klantgerichte benadering, wat getuigt van een professionele en respectabele onderneming.
Augustinus Baidjoe
Augustinus Baidjoe
2023-10-17
We purchased a Building Lot in Bonaire via Harbourtown Real Estate. It was a smooth and wonderful experience.. Everything done in a professional and timely fashion. Very professional people at this office
Bram van Bijnen
Bram van Bijnen
2023-07-26
Bought my first property on Bonaire recently - Kelsey was very helpful and always ready to answer questions regarding the process, current status, required documents and more! Excellent experience, highly recommended.
William van Engelen
William van Engelen
2023-06-28
In het kort; een zeer positieve en bijzondere ervaring. Inmiddels kunnen wij niet genoeg benadrukken hoezeer wij de kennis, expertise en samenwerking met het team van Harbourtown Real Estate, en in het bijzonder Jolanda, waarderen. Gedurende lange tijd hebben wij met Jolanda samengewerkt, zowel vanuit Nederland als ter plaatse op Bonaire. Jolanda heeft uitgebreid met ons overlegd en meegedacht, soms beknopt en bondig, soms uitvoerig. Haar positieve energie, warme en vriendelijke persoonlijkheid maakten de vele contactmomenten altijd bijzonder prettig. De professionele en transparante communicatie, gecombineerd met uitstekende kennis van de markt en Bonaire, maakten ons aankoopproces tot een succesvol en vooral ook plezierig traject. Naarmate het aankoopproces concreter werd, werd met name de persoonlijke relatie die we met Jolanda hadden opgebouwd steeds sterker. We waardeerden het enorm om haar als vertrouwenspersoon en adviseur te hebben, iemand die oprecht begaan was met het welzijn en de tevredenheid van zowel de verkoper als van ons als kopers. Jolanda en het hele team hebben het proces rondom de aankoop en transactie uitstekend begeleid. Ze waren uiterst zorgvuldig en nauwkeurig bij het voorbereiden, beoordelen en communiceren van alle documenten en overeenkomsten. Zelfs bij complexere zaken, zoals communicatie met verkopers, het kadaster en de notaris, toonde Harbourtown Real Estate efficiëntie en professionaliteit. Al met al hebben wij een zeer positieve ervaring gehad met Harbourtown Real Estate en Jolanda in het bijzonder. We zijn dankbaar voor hun uitstekende dienstverlening en bevelen hen ten zeerste aan aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en persoonlijke makelaar. Bedankt, Jolanda en het hele team, voor jullie toewijding en het helpen verwezenlijken van onze droom.
Roxane Van Arneman
Roxane Van Arneman
2023-04-09
Vanaf het eerste tot het laatste moment een positieve ervaring gehad met Harbourtown. Ik was op zoek naar een vastgoedmakelaar die goed kan communiceren en gemaakte afspraken nakomt omdat ik vanuit Nederland mijn huis ging verkopen op Bonaire. Na een eerste email aan Harbourtown met verzoek naar meer informatie te hebben verstuurd, werd ik in Nederland gebeld door Jolanda en werden al mijn vragen helder en duidelijk beantwoord. Eenmaal op Bonaire deed ik beroep op de flexibiliteit van Harbourtown omdat we maar 2 weken hadden op het eiland en ik binnen die tijd het liefst een waardebepaling wilde met aansluitend het opstarten van het verkoopproces. Dat alles lukte en bovendien heeft een professionele fotograaf ook nog mooie foto’s en prachtige drone beelden gemaakt in die korte periode. Afspraken werden gemaakt over hoe het verdere verkoopproces zou verlopen en we konden na 2 weken met een gerust gevoel weer naar Nederland vertrekken, Jolanda heeft het verkoopproces efficiënt gestart. Ook over de bezichtigingen werd ik goed op de hoogte gehouden. Het huis werd binnen korte tijd verkocht. Telefonisch en via email werd ik goed begeleid met de stappen die genomen moesten worden. Ik werd van de eerste tot de laatste dag op een enthousiaste, vriendelijke en professionele wijze begeleid en geholpen door Jolanda en haar team van Harbourtown. Ik weet het wel, als ik weer een huis te koop zou aanbieden zou ik nogmaals voor Harbourtown kiezen!

Onze medewerkers

We begrijpen dat vastgoedtransacties ingewikkeld kunnen zijn, en onze experts staan klaar om u door elk stadium van het proces te begeleiden. Of het nu gaat om het kopen of verkopen van een huis, een taxatie of dat het gaat om het verhuren van een woning of bedrijfspand.

Ons team is toegewijd aan het leveren van ongeëvenaarde service en zet zich consequent in om een zorgeloze ervaring voor onze klanten te garanderen.

We benutten onze uitgebreide kennis om u in staat te stellen geïnformeerde beslissingen te nemen.

Team Harbourtown Real Estate: (vlnr) Jolanda Strik (eigenaar/makelaar), Boaz van Vliet, Brigitte Bruinsma (verhuurmakelaar), Elly Muijzert, Marlou Fluit (assistent makelaar), Jan Kees den Hartog (eigenaar/financieel directeur) en Sanderijn van Tol (financiën). Op de foto ontbreken Max Klaasen (assistent makelaar) en Nina Gosselaar (stagiair).

Jolanda Strik
Makelaar/eigenaar
Tel: (+599) 780 4466
Email Jolanda

Jan Kees den Hartog
Fin.directeur/eigenaar
Email Jan Kees

Brigitte Bruinsma
Verhuurmakelaar
Email Brigitte

Marlou Fluit
Assistent makelaar
Email Marlou

Max Klaasen
Assistent makelaar
Email Max

Sanderijn van Tol
Financieel medewerker
Email Sanderijn

Nina Gosselaar
Stagiaire HBO Vastgoed
Email Nina

Specialist in onroerend goed!

Onze makelaar op Bonaire helpt u graag bij het vinden van uw droomhuis of wellicht het juiste stuk grond waarop u uw eigen huis kunt bouwen of een oceanfront villa. Maar ook zijn we u graag van dienst bij het te koop of te huur zetten van uw woning. Al sinds 1989 is Harbourtown Real Estate de aangewezen plek om u te helpen met het verwezenlijken van uw wensen.

Lees onze andere blogs

Curoil gasflessen

Curoil gasflessen

Wist u dat bij overdracht van een huis op Bonaire de Curoil gasflessen ook moeten worden overgedragen? Bij het...

Lees meer
Vakantieverhuur

Vakantieverhuur

Vakantieverhuur, oftewel korte termijn verhuur, is niet overal toegestaan op Bonaire. In het Ruimtelijk...

Lees meer

Kaya L.D. Gerharts 20, Kralendijk
Bonaire - Caribisch Nederland

Tel (Bonaire): +599 717 5539
Tel (Nederland): +31 (0) 85 888 0508

info@harbourtownbonaire.com

Kantooruren: 8:30AM - 5:30PM
Gesloten op: Zaterdag en Zondag

Neem contact op