Meer opties

Jan Kees den Hartog
Jan Kees den Hartog
 • Mannelijk
 • Financieel Directeur / Eigenaar
Harbourtown Real Estate
Harbourtown Real Estate

Samen met mijn partner Jolanda Strik ben ik sinds 2020 eigenaar van Harbourtown Real Estate. Zij is vooral het gezicht van ons kantoor en stuurt het team dagelijks aan. Als bedrijfskundige ben ik veel meer op de achtergrond werkzaam. 

Als financieel directeur van Harbourtown Real Estate ben ik vooral bezig met de verwerking van alle financiën. Daarnaast ben ik vooral bedrijfskundig, waarbij efficiency, kwaliteitsverhoging en professionaliteit belangrijke punten zijn. Ik heb een goed probleemoplossend vermogen en kan partijen meestal op basis van redelijkheid en billijkheid goed bij elkaar brengen.

Wilt u kennis maken? Maak gerust een afspraak of loop even binnen op ons kantoor. We zijn gevestigd aan de Kaya L.D. Gerharts onder Hotel Central en tegenover het ziekenhuis en de TOP Supermarket. Hopelijk tot ziens!

Sorteer optie
 • Nieuwste
 • Prijs
 • Aanbevolen
Rooster
Lijst

Kaya L.D. Gerharts 18

18 Kaya L.D. Gerharts

Kralendijk (Playa)
4Afbeeldingen)
Ruim 200 m2 bestaand  uit een grote winkelruimte, 3 kantoortjes met airconditioning (2 wat kleiner), keuken, toilet en opslagruimte. Prima locatie in het centrum van Kralendijk.Huurprijs $ 2,200 per maand, minimale huurperiode 2 jaar.Aanbetaling: $4,400.00OmgevingZeer gunstige locatie in het centrum van Kralendijk.
$2,200 Per Maand
  1 Resultaten geretourneerd.Per pagina

  Kaya L.D. Gerharts 20, Kralendijk
  Bonaire - Caribisch Nederland

  Tel (Bonaire): +599 717 5539
  Tel (Nederland): +31 (0) 85 888 0508

  info@harbourtownbonaire.com

  Kantooruren: 8:30AM - 5:30PM
  Gesloten op: Zaterdag en Zondag

  Neem contact op