Commercieel

Meer opties

Sorteer optie
 • Nieuwste
 • Prijs
 • Aanbevolen
Rooster
Lijst

Restaurant - Horeca - Stille verkoop

2Afbeeldingen)
Droomt u er van een eigen restaurant op het steeds populairder wordend Bonaire te hebben? Grijp dan deze unieke kans om een goed lopend restaurant over te nemen. Deze horeca zaak met circa 100 stoelen (29 tafels) en compleet inventaris is al vele jaren een bekend begrip op het eiland.De BV wordt verkocht voor een vraagprijs van US$425.
$425,000

Nikiboko Village app.complex

23 Kaya Avelino J. Cecilia

Nikiboko
36Kamer(s)
14Badkamer(s)
22Afbeeldingen)
683
1662
Ben jij op zoek naar een unieke investering met een hoge ROI? Nikiboko Village, een appartementencomplex inclusief een 5-jarige huurovereenkomst met Fundashon Mariadal, staat nu te koop! Dit complex is twee jaar geleden volledig gerenoveerd en bestaat uit 14 appartementen plus een fundering voor een woonhuis. Er is een actueel taxatierapport aanwezig.
$2,395,000

Boudoir

10 Kaya LD Gerharts

Kralendijk (Playa)
1Kamer(s)
18Afbeeldingen)
100
Heb jij altijd al een broodjeszaak op Bonaire willen hebben? Of een in het centrum gelegen horeca zaak? Dan is nu de kans, want Boudoir staat te koop!Het is gelegen in hartje Kralendijk, recht tegenover de belastingdienst. Door de jaren heen heeft de zaak al veel naamsbekendheid gecreëerd. De eigenaresse omschrijft het zelf met trots als de oudste broodjeszaak van Bonaire.
$42,500

Bon Wokkie BV.

Kralendijk (Playa)
15Afbeeldingen)
Heb je ooit gedroomd van het bezitten van een succesvol restaurant op een ideale locatie?Bon Wokkie, een goed gevestigd restaurant in het centrum van Kralendijk, staat nu te koop en biedt een unieke kans om de eigenaar te worden van een bloeiende onderneming.
$86,500

Kaya Turkesa 7 - La Pura Vista

7 Kaya Turkesa

Santa Barbara
6Kamer(s)
6Badkamer(s)
40Afbeeldingen)
680
1493
Op een prachtige locatie gelegen kleinschalig resort met 6 verhuurbare units. Het hoofdverblijf bestaat uit een ruim leefgedeelte met keuken en overdekte porch. Hier zijn vier ruime slaapkamers met eigen badkamer die rondom het mooi aangelegde zwembad zijn gebouwd. Aan de zijkant beneden liggen nog twee appartementen die uitermate geschikt zijn voor zowel korte als langere termijn verhuur.
$1,070,000

Kaya Tambu 2 / Kaya Avelino J Cecilia (Eagle apartments)

2 Kaya Tambu

Nikiboko
10Kamer(s)
8Badkamer(s)
36Afbeeldingen)
493
3230
Commercieel complex met 7 wooneenheden, eenvoudig uit te breiden naar minimaal 13 woonunits. Dit is een geweldige investeringskans. De fundering voor 5 extra appartementen is reeds aanwezig. Na realisatie zijn jaarlijkse huurinkomsten van circa $ 150.000 realistisch.Op een kavel van 3.230 m2 eigendomsgrond staat op een hoek met twee geasfalteerde straten dit complex.
$1,800,000

Kaya Industria Zuid loods 4

k-983 Kaya Industria

Kralendijk (Playa)
6Afbeeldingen)
Bent u altijd al op zoek naar een ruime loods voor het creëren van een leuke showroom, als opslagruimte, werkplaats of winkel? Dan is dit de perfecte kans voor u!Aan de centraal gelegen Kaya Industria zijn deze twee ruime opslagplaatsen gevestigd. Het gehele pand is verdeeld in vier loodsen, genoemd A, B, C en D. De loodsen A, B en C zijn in gebruik door The Wine Factory Bonaire.
$2,014 Per Maand

Kaya L.D. Gerharts 18

18 Kaya L.D. Gerharts

Kralendijk (Playa)
4Afbeeldingen)
Ruim 200 m2 bestaand  uit een grote winkelruimte, 3 kantoortjes met airconditioning (2 wat kleiner), keuken, toilet en opslagruimte. Prima locatie in het centrum van Kralendijk.Huurprijs $ 2,200 per maand, minimale huurperiode 2 jaar.Aanbetaling: $4,400.00OmgevingZeer gunstige locatie in het centrum van Kralendijk.
$2,200 Per Maand
  8 Resultaten geretourneerd.Per pagina

  Bonaire is op het moment ‘booming’. Grote aantallen mensen komen hier maar al te graag naartoe emigreren. Dat betekent dus ook een groeiend bedrijfsleven. Veel mensen grijpen de kans om een onderneming te starten op dit prachtige eiland in de Caribbean. Bent u er daar één van? Wanneer u op zoek bent naar vastgoed of een mooi investeringsobject, dan kunnen wij u verder helpen.

  Bent u op zoek naar winkelruimte te koop op Bonaire, wilt u een bedrijfspand huren of zoekt u juist een kantoorpand die u wil kopen of huren? Voor commerieel onroerend goed bent u aan het juiste adres bij Harbourtown Real Estate. Ook voor een perceel grond, een resort, hotel of bijvoorbeeld een loods of opslag kunt u bij ons terecht.

  Team Harbourtown Real Estate

  Wanneer wij niets passends kunnen aanbieden, kunnen wij u wel op de lijst van geïnteresseerden zetten. Zodra er iets interessants voor u binnenkomt, dan kunnen wij u meteen op de hoogte stellen.

  Mocht u vragen hebben over commercieel onroerend goed op Bonaire of het in verhuur/beheer geven van bedrijfspand, dan kunt u telefonisch of via de e-mail contact met ons opnemen. Uiteraard kunt u ook even langs ons kantoor gaan, we zijn gevestigd aan de Kaya L.D. Gerharts 20. Dat is tegenover het ziekenhuis en onder Hotel Central.

  Rekentool

  Wij ontwikkelden een handige rekentool voor het berekenen van uw kosten koper.

  Hierin ziet u snel de opbouw van deze kosten, denk bijvoorbeeld aan de overdrachtsbelasting, notariële kosten, kosten voor het kadaster en de kosten van de hyptheek.

  Schrijf u in voor de nieuwsbrief

  Subscribe to our newsletter

  * indicates required

  Kaya L.D. Gerharts 20, Kralendijk
  Bonaire - Caribisch Nederland

  Tel (Bonaire): +599 717 5539
  Tel (Nederland): +31 (0) 85 888 0508

  info@harbourtownbonaire.com

  Kantooruren: 8:30AM - 5:30PM
  Gesloten op: Zaterdag en Zondag

  Neem contact op