Meer opties

Sorteer optie
 • Nieuwste
 • Prijs
 • Aanbevolen
Rooster
Lijst

Kaya Turkesa 7 - La Pura Vista

7 Kaya Turkesa

Santa Barbara
6Kamer(s)
6Badkamer(s)
40Afbeeldingen)
680
1493
Op een prachtige locatie gelegen kleinschalig resort met 6 verhuurbare units. Het hoofdverblijf bestaat uit een ruim leefgedeelte met keuken en overdekte porch. Hier zijn vier ruime slaapkamers met eigen badkamer die rondom het mooi aangelegde zwembad zijn gebouwd. Aan de zijkant beneden liggen nog twee appartementen die uitermate geschikt zijn voor zowel korte als langere termijn verhuur.
$1,070,000

Kaya Tambu 2 / Kaya Avelino J Cecilia (Eagle apartments)

2 Kaya Tambu

Nikiboko
10Kamer(s)
8Badkamer(s)
36Afbeeldingen)
493
3230
Commercieel complex met 7 wooneenheden, eenvoudig uit te breiden naar minimaal 13 woonunits. Dit is een geweldige investeringskans. De fundering voor 5 extra appartementen is reeds aanwezig. Na realisatie zijn jaarlijkse huurinkomsten van circa $ 150.000 realistisch.Op een kavel van 3.230 m2 eigendomsgrond staat op een hoek met twee geasfalteerde straten dit complex.
$1,800,000

Kaya Yuma 1

1 Kaya Yuma

Noord Saliña
14Kamer(s)
11Badkamer(s)
28Afbeeldingen)
540
850
Altijd al een resort op Bonaire willen bezitten? Dan heeft u nu de kans: Poko Poko Resort is te koop. Dit tropische complex met 11 verhuurbare units bestaat uit 4 studio's, 3 éénslaapkamer appartementen, 3 tweeslaapkamerappartementen en 1 hotelkamer. Een mooi investeringsobject met een hoog rendement.
$995,000

Kaya Industria Zuid loods 4

k-983 Kaya Industria

Playa
6Afbeeldingen)
109
Bent u altijd al op zoek naar een ruime loods voor het creëren van een leuke showroom, als opslagruimte, werkplaats of winkel? Dan is dit de perfecte kans voor u!Aan de centraal gelegen Kaya Industria zijn deze twee ruime opslagplaatsen gevestigd. Het gehele pand is verdeeld in vier loodsen, genoemd A, B, C en D. De loodsen A, B en C zijn in gebruik door The Wine Factory Bonaire.
$2,014 Per Maand

Kaya L.D. Gerharts 18

18 Kaya L.D. Gerharts

Playa
4Afbeeldingen)
200
Ruim 200 m2 bestaand  uit een grote winkelruimte, 3 kantoortjes met airconditioning (2 wat kleiner), keuken, toilet en opslagruimte. Prima locatie in het centrum van Kralendijk.Huurprijs $ 2,200 per maand, minimale huurperiode 2 jaar.Aanbetaling: $4,400.00OmgevingZeer gunstige locatie in het centrum van Kralendijk.
$2,200 Per Maand
  5 Resultaten geretourneerd.Per pagina

  Bonaire is op het moment ‘booming’. Grote aantallen mensen komen hier maar al te graag naartoe emigreren. Dat betekent dus ook een groeiend bedrijfsleven. Veel mensen grijpen de kans om een onderneming te starten op dit prachtige eiland in de Caribbean. Bent u er daar één van? Wanneer u op zoek bent naar vastgoed of een mooi investeringsobject, dan kunnen wij u verder helpen.

  Bent u op zoek naar winkelruimte te koop op Bonaire, wilt u een bedrijfspand huren of zoekt u juist een kantoorpand die u wil kopen of huren? Voor commerieel onroerend goed bent u aan het juiste adres bij Harbourtown Real Estate. Ook voor een perceel grond, een resort, hotel of bijvoorbeeld een loods of opslag kunt u bij ons terecht.

  Team Harbourtown Real Estate

  Wanneer wij niets passends kunnen aanbieden, kunnen wij u wel op de lijst van geïnteresseerden zetten. Zodra er iets interessants voor u binnenkomt, dan kunnen wij u meteen op de hoogte stellen.

  Mocht u vragen hebben over commercieel onroerend goed op Bonaire of het in verhuur/beheer geven van bedrijfspand, dan kunt u telefonisch of via de e-mail contact met ons opnemen. Uiteraard kunt u ook even langs ons kantoor gaan, we zijn gevestigd aan de Kaya L.D. Gerharts 20. Dat is tegenover het ziekenhuis en onder Hotel Central.

  Rekentool

  Wij ontwikkelden een handige rekentool voor het berekenen van uw kosten koper.

  Hierin ziet u snel de opbouw van deze kosten, denk bijvoorbeeld aan de overdrachtsbelasting, notariële kosten, kosten voor het kadaster en de kosten van de hyptheek.

  Schrijf u in voor de nieuwsbrief

  Subscribe to our newsletter

  * indicates required

  Kaya L.D. Gerharts 20, Kralendijk
  Bonaire - Caribisch Nederland

  Tel (Bonaire): +599 717 5539
  Tel (Nederland): +31 (0) 85 888 0508

  info@harbourtownbonaire.com

  Kantooruren: 8:30AM - 5:30PM
  Gesloten op: Zaterdag en Zondag

  Neem contact op